Werkwijze

Werkwijze

Op deze pagina, zal ik onze werkwijze proberen toelichten. Trouwkaart op maat! werkt namelijk op persoonlijke basis, maar er is zeker een rode draad die bij elke trouwkaart het zelfde is. Mochten jullie na het lezen van deze pagina nog steeds vragen hebben, dan kunnen jullie de pagina FAQ nog lezen, of contact met ons opnemen.

 

Werkwijze bestellen trouwkaarten, bij Trouwkaart op Maat!

  • Kijk gezellig rond op onze website en bedenk wat jullie precies zouden willen.
  • Maak een keuze of meerdere uit ons aanbod van trouwkaarten.
  • Laat aan ons weten via de formulieren op de pagina wat jullie wensen zijn.
  • Wij maken een proef voor jullie, die wij via het opgegeven e-mail adres toesturen.
  • Als de proeven accoord zijn, kunnen jullie een bestelling- offerte plaatsen.
  • Jullie krijgen eerst een offerte van ons, het kan zijn dat wij een aanbieding hebben die wij dan meteen verwerken. Ook maken wij duidelijke afspraken in de mail betreft leveren en factureren.
  • Het kan zijn dat jullie toch willen zien hoe de kaart uiteindelijk gaat worden, en ook willen voelen. Wij maken dan een factuur op van 25,- incl BTW. Als deze betaald is gaan wij jullie een proefdruk toesturen.
  • Is dit alles akkoord en jullie willen ervoor gaan, dan maken wij een totaal factuur min de 25,- van de proefdruk. Als de factuur is betaald, gaan wij over tot het drukken van jullie droom trouwkaarten.
  • Meestal drukken wij de trouwkaarten binnen 2 werkdagen, mits alles op voorraad is en als de betaling optijd binnen is.
  • Als de trouwkaarten gedrukt zijn, gaan wij deze aanbieden aan DHL of aan postNL. Als de koerier het bij ons heeft opgehaald gaan wij jullie een track and tracĂ© sturen, zodat jullie kunnen zien waar de trouwkaarten zich bevinden.

 

Annuleren

Als u bij ons een bestelling heeft geplaatst en wij de trouwkaarten al als digitale proef hebben verzonden, kunnen jullie de trouwkaarten nog annuleren. Wij vragen wel annuleringskosten in rekening van 35,- incl BTW voor de gemaakte onkosten en tijd die wij erin hebben gestoken.

 

Betaling

Als alles accoord is, sturen wij jullie een factuur. Jullie kunnen de factuur overmaken via iDeal of gewoon overmaken met internetbankieren. Er is ook een mogelijkheid om in onze winkel te betalen via PIN of contant geld. Nadat de betaling rond is, gaan wij over tot het drukken en verzenden van de trouwkaarten. Wij houden jullie volledig op de hoogte hoever wij zijn in het productie proces.

 

Leveringsvoorwaarden

Wij zijn lid van het KVGO en leveren dan ook volgens deze algemene voorwaarden. Jullie kunnen deze voorwaarden lezen op de website van Drukkerij Kaatsheuvel.

 

Foutje of klacht!

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. En fouten en klachten moeten altijd herstelt worden. Het gaat om jullie mooiste dag en deze moet perfect zijn. Echter willen wij wel opmerken dat wij het fijn vinden als jullie de trouwkaarten thuis krijgen meteen alles goed controleren. Intern houden wij namelijk het process goed bij, wij tellen alles goed af en alles wordt via een lijstje afgecheckt. Toch kan het voorkomen dat wij ergens wat gemist hebben. Volgens onze algemene voorwaarden en de wettelijke online aankoop, verwachten wij dat jullie binnen 14 dagen hierop reageren. Dit kan telefonisch, mail of via ons contactformulier.