Over ons

Over ons

In een klein team verzorgen wij met veel zorg jullie trouwkaart. Maandelijks ontwerpen wij per website een nieuw ontwerp om zo de collectie vers te houden. Wij vinden het belangrijk om een trouwkaart te ontwerpen die geheel naar jullie wens is. En dat het werkelijk jullie droom trouwkaart zal zijn.

Er zijn veel websites die op dit moment trouwkaarten online verkopen, echter moeten jullie zelf dan vaak heel omslachtig in een online programma de kaart zelf aanpassen. Het uiteindelijke resultaat is vaak niet wat jullie willen, maar hij was zo leuk. Wij zorgen ervoor dat de kaart grafisch verantwoord is, en dat ook alles klopt. Ook geven wij advies over wat je wel kunt doen en wat je beter kunt laten. Wij hopen dat dit zeker een succes is voor jullie, zodat jullie mooie hippe trouwkaarten ontvangen, of zeker unieke trouwkaarten, want al onze trouwkaarten zijn origineel en ontworpen door onze grafische vormgevers.

Op de Link pagina vind je onze andere websites, wij hebben diverse websites met trouwkaarten, geboortekaarten, jubileumkaarten, huwelijks kaarten of gelegenheidskaarten. Kijk gerust op je gemak rond en neem anders contact met ons op. Wij helpen u graag, want het gaat om jullie mooiste dag.

Wij drukken voornamelijk alles digitaal op onze Xerox Docucolor 700i en Xerox Docucolor 250. Wij hebben onze eigen afwerking, zodat wij de trouwkaarten geheel zelf verwerken en afwerken, zelfs de koerier komt dagelijks de kaarten bij ons ophalen. Wij drukken hiernaast ook huisstijlen, posters, enveloppen, visitekaartjes en doen veel aan beletteren, bedrukken van t-shirts, telefoonhoesjes, pennen, usbsticks.

In onze eigen fotostudio doen wij aan productfotografie en potretfotografie. Zo nu en dan doen wij met regelmaat ook een bruidsreportage. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.