FAQ

FAQ

Hieronder staan de meest gestelde vragen die wij de afgelopen jaren hebben gehoord. Het kan zijn dat jullie vraag er helemaal niet bijstaat. Neem dan gewoon contact met ons op, en wij zullen snel contact met jullie opnemen.

 

Bestellen

Hoe kun je nu eigenlijk de trouwkaarten bestellen?

 

Bestellen gaat eigenlijk op 2 manieren. De eerste manier is dat jullie meteen de kaart bestellen op de webpagina van jullie favoriete trouwkaart. Onder elke webpagina staat namelijk een bestel- offerteformulier. Vul alles in wat wij nodig hebben, waarna wij binnen 2 werkdagen reageren met een offerte. Via de mail blijven wij contact houden en maken een proef in pdf formaat. Als de proef en de offerte accoord zijn, dan sturen wij een totaal factuur, wij zouden het fijn vinden als jullie deze overmaken, waarna wij de kaarten gaan drukken en versturen.

De tweede manier is dat wij al in proef fase zitten ofdat jullie al contact met ons hebben. Wij maken altijd eerst een offerte waarna deze accoord is en wanneer de laatste proef accoord is, sturen wij een factuur. Als de factuur is overgemaakt gaan wij binnen 2 werkdagen zorgen dat jullie de trouwkaarten thuis hebben.

Wij willen graag gekleurde enveloppen, is dit mogelijk?

Onze trouwkaarten hebben normaal gesproken een mooie witte envelop. Dit is ook het eerste wat de ontvanger verscheurt en weggooid. Echter als jullie graag een gekleurde envelop willen dan kunnen wij deze tegen een meerprijs leveren. Let wel op dat de kleur van de envelop altijd afwijkt van de gedrukte kleur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Mijn vraag staat er niet bij

Geen probleem stel hem dan gewoon via onderstaand contactformulier.
Wij nemen snel met jullie contact op.

Naam

E-mail

Onderwerp

Jullie vraag

Welke formaten bieden jullie aan?

Wij bieden kaarten aan van 13×13 cm, zowel dubbel als enkel. De waaierkaarten zijn ook 13x13cm, echter hebben wij ook specials en deze zijn 10x21cm. Het formaat van de enveloppen van de 13×13 kaarten is 14×14 cm. Van de specials zijn de enveloppen 22x11cm.

Leveren

Hoelang voordat jullie uitleveren?

De levertijd hangt af van een aantal factoren. Maar het belangrijkste is dat jullie 100% naar tevredenheid is en dat deze helemaal accoord is. Daarna moeten wij samen natuurlijk ook eens zijn over de prijs van de trouwkaarten. Als wij de factuur sturen en jullie deze overmaken (en dit kan via iDeal of overmaken) dan gaan wij de volgende werkdag drukken en versturen. Dus na accoord kunnen de kaarten binnen 2 a 3 werkdagen bij jullie thuis zijn.

Is het mogelijk om de trouwkaarten bij jullie op te halen?

Ja, dit is mogelijk. Als jullie vlak bij Kaatsheuvel wonen dan is dat natuurlijk een goeie oplossing om de kaarten snel binnen te hebben. Jullie kunnen de trouwkaarten bij ons op werkdagen ophalen vanaf 09:00 uur tot 17:30 uur. Andere tijden zijn mogelijk maar dan wel op afspraak, dus weekeinde en in de avond even bellen of mailen.

Ik woon niet in Nederland is dat een probleem?

Nee hoor geen probleem, wij leveren wel vaker aan het buitenland. Er zijn wel extra kosten verbonden aan het verzenden en een andere keuze van wijze van verzenden. Maar dat kunnen wij goed uitleggen. Betalingen kunnen ook gewoon gedaan worden, op onze factuur staan de IBAN en Bic codes vermeld. Neem contact met ons op over de mogelijkheden, wij leggen het graag voor jullie uit.

Mijn vraag staat er niet bij

Geen probleem stel hem dan gewoon via onderstaand contactformulier.
Wij nemen snel met jullie contact op.

Naam

E-mail

Onderwerp

Jullie vraag

Ontwerpen

Kan ik kaarten combineren

Tuurlijk is dit mogelijk, dat is denk ik de sterkste kant van Trouwkaart op Maat! Combineer alle kaarten met elkaar, of maak van een drieluik trouwkaart een vouwkaart. Alles is mogelijk, zowel kleuren als lettertypes. Wij zorgen ervoor dat het grafisch verantwoord is, en dat het jullie droomkaart gaat worden.

Hebben jullie ook inlegvellen?

Wij kunnen voor jullie een leuk inlegvel ontwerpen in de vorm van jullie trouwkaart. Ook is het mogelijk als jullie ceremoniemeester een extra kaartje wil bijvoegen, om rechtstreeks met hem contact te hebben (want vaak mogen jullie hiervan niks weten) Op onze pagina met prijzen hebben wij richtprijzen voor een standaard inlegvel. Neem contact met ons op met de mogelijkheden.

Een gedrukt proefkaartje, is dat mogelijk?

Wij maken voor jullie gratis twee voorbeeldkaarten via de mail. Jullie ontvangen dan een jpg van de voorkant en de achterzijde van jullie trouwkaart.

Een proefdruk is ook mogelijk echter vragen wij daar eenmalig 25,- euro voor. Mochten jullie uiteindelijk bij ons een bestelling plaatsen voor jullie droomkaart, dan verminderen wij de totaal factuur met 25,- euro.

Op wat voor papier drukken jullie onze trouwkaarten?

Wij drukken onze trouwkaarten standaard op heel mooi helder satin zacht papier. Het gewicht is 300grams, de kleuren komen mooi over en afbeeldingen en teksten zijn haarscherp. Echter kunnen wij ook drukken op Metalic of creme papier. Mochten jullie andere wensen hebben dan kunnen jullie altijd contact met ons opnemen, wij kijken of het mogelijk is en maken daar een aparte offerte voor.

Hoe zien de kleuren er echt uit?

Dit is altijd een beetje lastig, want elke monitor is natuurlijk anders ingesteld. Het JPG bestandje wat je als proef krijgt is kleurecht. Echter kan het zijn dat jullie monitor heel donker of heel erg licht is ingesteld. Wij zelf werken met gekalibreerde monitoren. Als jullie er heel zeker van zijn dat jullie bij ons jullie droom trouwkaart willen bestellen, en de kleur is super belangrijk, dan raad ik aan om een proefdruk te laten maken. De kosten van deze proefdruk krijg je bij bestelling namelijk terug.

De ontwerpen van jullie trouwkaarten, kun je die laten aanpassen?

Ja dat kan zeker, dat is onze sterke kant van trouwkaart op maat. De aanpassingen doen wij geheel kosteloos om zo jullie ideale trouwkaart te ontwerpen. Combineer of pas de kleuren aan, dit is geen enkel probleem en er komen geen extra kosten bij.

Kan de kaart in de kleur van de trouwjurk of stropdas

Als jullie trouwfeest een thema kleur heeft, kunnen wij die kleur natuurlijk voor jullie verwerken in de trouwkaart. Het beste is om dan iets naar ons toe te sturen, wat de juiste kleur heeft. Of zoek in google een plaatje of stuur vanuit Photoshop de juiste kleur naar ons toe. Elke combinatie is mogelijk, echter Zilver en Goud of fluor kleuren zullen niet het gewenste resultaat geven.

Mijn vraag staat er niet bij

Geen probleem stel hem dan gewoon via onderstaand contactformulier.
Wij nemen snel met jullie contact op.

Naam

E-mail

Onderwerp

Jullie vraag

Is het mogelijk gebruik te maken van een tekstwissel?

Ja, dat is mogelijk. Dit kan handig zijn als je een deel van de kaarten in een andere taal wilt laten drukken of aan een selecte groep dagkaarten en avondkaarten te maken voor jullie huwelijk. Alle kaartjes worden gewoon in één pakket aangeboden en je betaalt ook maar één keer de verzendkosten.

Versturen

Hoeveel postzegels gaan er op de trouwkaarten?

De 3 en 4 luikkaarten kunnen worden verstuurd met 1postzegel.
Waaierkaarten (11 x 11 cm) tot en met 4 pagina’s kunnen ook worden verstuurd met 1 postzegel. Boven de 4 pagina’s zijn dit 2 postzegels. Wanneer je bij de waaierkaart kies voor formaat 13 x 13 cm dan kunnen er 3 pagina’s verstuurd worden met 1 postzegel.

Hoe versturen jullie de Waaierkaarten?

Bij de waaierkaarten worden de pagina’s en splitpennen los geleverd. U maakt hier zelf snel en eenvoudig waaiers van.

Mijn vraag staat er niet bij

Geen probleem stel hem dan gewoon via onderstaand contactformulier.
Wij nemen snel met jullie contact op.

Naam

E-mail

Onderwerp

Jullie vraag